✔ Breed assortiment aan cultureel eten

✔ Elke dag geopend

✔ Afhaalmogelijkheden

Vegetarische bami eten in Amsterdam

Vegetarische bami eten in Amsterdam
Bent u op zoek naar een goed restaurant om lekker vegetarische bami te eten in Amsterdam? Als vegetariër is het altijd fijn vooraf te weten of er ook lekkere vegetarische gerechten zijn. Kam Yin is een Surinaams-Chinees restaurant met een uitgebreid aanbod aan eten. Wilt u graag vegetarisch eten? Kom dan bij ons eten en probeer onze vegetarische bami.

Ook genieten van Chinees eten in Amsterdam?


Kom langs in ons restaurant

Proef onze vegetarische bami en geniet van ons heerlijke eten

Bij ons Surinaams-Chinees restaurant willen we onze overheerlijke culturele keuken voor iedereen toegankelijk maken, ook voor vegetariërs. De Chinees-Surinaamse keuken ontleent zich daar uitstekend voor. We serveren een ruim aanbod aan heerlijke gerechten. Hier een greep uit ons ruime assortiment:

Naast onze vegetarische bami hebben we nog veel meer lekkere vegetarische gerechten zoals onze tjap tjoy. Dit is niet alleen heel lekker, maar ook nog eens gezond. We bereiden onze gerechten met verse groenten en lekkere kruiden en sauzen, voor de ultieme smaaksensatie.

Kam Yin chinees eten Amsterdam

Bel gerust om te reserveren of om af te halen

Wij beschikken over twee restaurants die elke dag geopend zijn. Naast dineren is het ook mogelijk om Chinees en Surinaams eten af te halen, voor als u geen tijd of zin heeft om uiteten te gaan. Heeft u zin om vegetarische bami te eten? Kom gerust langs of bestel om af te halen. We zijn telefonisch bereikbaar op 020-6253115 (Kam Yin Centrum) en op 020-4095888 (Kam Yin Amsterdamse Poort).