✔ Breed assortiment aan cultureel eten

✔ Elke dag geopend

✔ Afhaalmogelijkheden

Vegetarische nasi en bami eten in Amsterdam

Bent u op zoek naar een goed restaurant om lekker vegetarische bami en nasi te eten in Amsterdam? Als vegetariër is het altijd fijn vooraf te weten of er ook lekkere vegetarische gerecht zijn. Maakt u zich daar bij ons maar geen zorgen over. Kam Yin is een Surinaams-Chinees restaurant met een uitgebreid aanbod aan eten. Dus wilt u graag vegetarisch eten? Kom dan bij ons eten en probeer onze vegetarische bami en nasi.

Ook genieten van Chinees eten in Amsterdam?


Kom langs in ons restaurant

Proef onze vegetarische bami en nasi voor heerlijk en gezond eten

Bij ons Surinaams-Chinees restaurant willen we onze overheerlijke culturele keuken voor iedereen toegankelijk maken, ook voor vegetariërs. De Chinees-Surinaamse keuken ontleent zich daar uitstekend voor. We serveren een ruim aanbod aan heerlijke gerechten. Hier een greep uit ons ruime assortiment:

Naast onze vegetarische nasi en bami hebben we nog veel meer lekkere vegetarische gerechten zoals onze tjap tjoy. Dit is niet alleen heel lekker, maar ook nog eens gezond. We bereiden onze gerechten met verse groenten en lekkere kruiden en sauzen, voor de ultieme smaaksensatie.

Kam Yin chinees eten Amsterdam

Bel gerust om te reserveren of om af te halen

Wij beschikken over twee restaurants die elke dag geopend zijn. Naast dineren is het ook mogelijk om Chinees en Surinaams eten af te halen, voor als u geen tijd of zin heeft om uiteten te gaan. Heeft u zin om vegetarische nasi of bami te eten? Kom gerust langs of bestel om af te halen. We zijn telefonisch bereikbaar op 020-6253115 (Kam Yin Centrum) en op 020-4095888 (Kam Yin Amsterdamse Poort).