✔ Breed assortiment aan cultureel eten

✔ Elke dag geopend

✔ Afhaalmogelijkheden

Tjauw min eten in Amsterdam

Heeft u zin om lekkere tjauw min te eten in de omgeving van Amsterdam? Bezoek dan eens ons Chinees-Surinaamse restaurant. Kam Yin is al sinds 1980 een bekend begrip in Amsterdam en omstreken. Ons gepassioneerde team maakt graag de lekkerste culturele maaltijden voor u klaar. Kom dus voor Chinees-Surinaamse gerechten als tjauw min bij ons eten.

Ook genieten van Chinees eten in Amsterdam?


Kom langs in ons restaurant

Ervaar de heerlijke smaak van tjauw min en kom bij ons eten

Tjauw min is een smakelijk gerecht dat veel bezoekers eten als bijgerecht. Het is een populair gerecht in ons Surinaams Chinees restaurant. Tjauw min is gemaakt van dunne tarwenoedels en wordt geroerbakt met verschillende soorten groenten. Het wordt vaak bereid met vlees, zoals geroosterde kip of Chinese worst. Naast tjauw min serveren we nog meer heerlijke maaltijden zoals:


Bestel nu telefonisch of breng een bezoek aan ons restaurant

Heeft u zin in tjauw min of wilt u gezellig uiteten met vrienden of familie? Kom dan langs in een van onze restaurants. Chinees en Surinaams eten afhalen is bij ons ook mogelijk. We zijn telefonisch bereikbaar op 020-6253115 voor onze vestiging in de Warmoesstraat en op 020-4095888 voor ons restaurant in Amsterdamse Poort.