✔ Breed assortiment aan cultureel eten

✔ Elke dag geopend

✔ Afhaalmogelijkheden

Surinaamse bara eten in Amsterdam

Heeft u zin om een lekkere Surinaamse bara te eten in de omgeving van Amsterdam? Breng dan eens bezoek aan het Surinaams-Chinees restaurant Kam Yin. Wij zijn gespecialiseerd in het bereiden en serveren van hoogwaardig eten. Alles wordt op de authentieke manier klaargemaakt. Dus voor een overheerlijke Surinaamse bara en andere lekkernijen, komt u bij ons eten.

Ook genieten van Chinees eten in Amsterdam?


Kom langs in ons restaurant

Kom bij ons een overheerlijke Surinaamse bara eten

Veel gasten eten een Surinaamse bara in ons Surinaams Chinees restaurant als snack, voor- of bijgerecht. Een bara is namelijk goed te combineren met rijstgerechten als bami goreng. Dit smakelijke gefrituurde broodje is gekruid met lekkere specerijen en bevat naast brood, stukjes spinazie en gemalen mungbonen. Doordat er geen vlees in zin, is het ook erg geliefd onder vegetariërs. Wij serveren ook andere vegetarische gerechten, waaronder tjap tjoy en vegetarische bami.

Kam Yin chinees eten Amsterdam

Bel om te reserveren of om eten te bestellen

Wij zijn trotse eigenaar van twee mooie restaurants in Amsterdam. Een in het centrum (020-6253115) en een in Amsterdamse Poort (020-4095888). Beide vestigingen zijn elke dag geopend om u heerlijk cultureel eten te serveren. Als u liever thuis eet is het ook mogelijk om Chinees Surinaams eten af te halen. Dus heeft u zin om een Surinaamse bara bij ons te eten? Kom dan gerust langs. Bel om te reserveren of te bestellen.