✔ Breed assortiment aan cultureel eten

✔ Elke dag geopend

✔ Afhaalmogelijkheden

Roti eten in Amsterdam

Heeft u honger en zin om roti te eten in Amsterdam? Kam Yin is een Surinaams-Chinees restaurant, waar we overheerlijke culturele gerechten bereiden en opdienen. Ons enthousiaste team aan vakkundige chefs bereidt de Surinaamse en Chinese maaltijden op de authentieke manier, zodat u de smaak van daar ervaart. Proef onze roti en kom gezellig bij ons eten.

Ook genieten van Chinees eten in Amsterdam?


Kom langs in ons restaurant

Roti is niet voor niets het meest populaire eten in Suriname

Bij ons Chinees-Surinaams restaurant zijn we gespecialiseerd in het maken van roti. Dit is een Hindoestaans gerecht dat meestal bestaat uit aardappelen, spliterwten, kousenbanden, boontjes, kip en natuurlijk de roti zelf. Door deze roti vellen is het gerecht uitstekend geschikt om met uw handen te eten. Naast roti hebben we nog veel meer lekker eten uit de Surinaamse cultuur. Onze grote menukaart bestaat uit maaltijden als:

Kam Yin chinees eten Amsterdam

Kom gezellig bij ons dineren

Heeft u zin om vanavond lekkere roti te eten? Kom dan gerust langs in een van onze mooie restaurants. We zijn gevestigd in de Amsterdamse Poort en in de Warmoesstraat. Wilt u liever thuis genieten van onze culturele gerechten? Kom dan bij ons Surinaams eten afhalen. U bereikt ons door te bellen naar  020-6253115 of bel voor onze vestiging in Amsterdamse Poort naar 020-4095888.