✔ Breed assortiment aan cultureel eten

✔ Elke dag geopend

✔ Afhaalmogelijkheden

Surinaams eten in Amsterdam

Bent u op zoek naar een eethuis waar u Surinaams kunt eten, in de omgeving van Amsterdam? Breng dan een bezoek aan Kam Yin. We zijn al jarenlang een begrip in Amsterdam door ons heerlijke culturele eten. Met ons team aan gepassioneerde werknemers bereiden we in ons eethuis graag lekker Surinaams eten voor u, voor een scherpe prijs.

Ook genieten van Chinees eten in Amsterdam?


Kom langs in ons restaurant

Surinaams eten is erg gevarieerd

Surinaams eten bestaat uit een mix van Indiase, Creoolse, Javaanse en Chinese gerechten. Het is dus erg divers. Als Chinees-Surinaams restaurant bereiden we onze gerechten zoals het in Suriname wordt gemaakt, voor de authentieke smaak. Kom gerust langs in ons eethuis om ons brede aanbod aan Surinaams eten te proeven. Dit is een kleine greep uit ons assortiment:

We hebben twee vestigingen in Amsterdam, die elke dag geopend zijn.

Kam Yin chinees eten Amsterdam

Breng een bezoek aan ons restaurant

Kom voor authentiek Surinaams en Chinees eten naar ons eethuis in Amsterdam-Centrum of Amsterdam-Poort, of bestel uw eten gemakkelijk via ons telefoon nummer. Bel naar 020-6253115 voor ons restaurant in het centrum of bel naar 020-4095888 voor ons restaurant in Amsterdamse Poort. Heeft u geen tijd of zin om uiteten te gaan? Het is bij ons ook mogelijk om Surinaams eten af te halen. Zo geniet ontspannen thuis van onze heerlijke gerechten.