✔ Breed assortiment aan cultureel eten

✔ Elke dag geopend

✔ Afhaalmogelijkheden

Pangsit goreng eten in Amsterdam

Kom naar Kam Yin om overheerlijke pangsit goreng te eten in Amsterdam. Wij serveren sinds 1980 authentieke Surinaamse en Chinese gerechten. De Chinese keuken wordt gekenmerkt door zoete, zure, zoute en pittige smaakcombinaties. Kom langs in een van onze vestigingen voor onze heerlijke smaaksensaties. U vindt onze vestigingen in het centrum en in Amsterdamse Poort.

Ook genieten van Chinees eten in Amsterdam?


Kom langs in ons restaurant

Pangsit goreng is ideaal om als borrelhapje te eten

Pangsit goreng is een smakelijk gerecht om te eten. Het is uitstekend geschikt als borrelhapje of bijgerecht. Dit gefrituurde deeghapje is knapperig en wordt geserveerd met een lekkere dipsaus. Het is niet voor niets een populaire snack in ons Chinees-Surinaams restaurant. Veel bezoekers bestellen dit gerecht graag. Naast pangsit goreng hebben we nog veel meer verrukkelijk eten, van tjauw min tot aan tjap tjoy. Andere populaire gerechten zijn onder meer:

Kam Yin chinees eten Amsterdam

Haal een heerlijke maaltijd in huis of kom langs om te eten

We zijn elke dag van de week geopend. Daarbij is het ook mogelijk om Surinaams en Chinees eten af te halen. Dus wilt u graag pangsit goreng thuis eten of in ons restaurant? Reserveer een tafel en kom langs. We zijn telefonisch bereikbaar op 020-6253115 (Kam Yin Centrum) en op 020-4095888 (Kam Yin Amsterdamse Poort).