✔ Breed assortiment aan cultureel eten

✔ Elke dag geopend

✔ Afhaalmogelijkheden

Gon bao kai eten in Amsterdam

Bent u op zoek naar een goed restaurant om gon bao kai te eten in Amsterdam. Dan is Kam Yin echt een aanrader. Sinds 1980 zijn wij een bekend begrip in Amsterdam. Onze restaurants bevinden zich in het centrum en in Amsterdamse Poort. Verwen uzelf en ga vanavond lekker uiteten. Gezellig met vrienden, familie of alleen.

Ook genieten van Chinees eten in Amsterdam?


Kom langs in ons restaurant

Kies voor hoogwaardig eten en proef onze gon bao kai

Ons gepassioneerde team aan vakkundige werknemer verwelkomt u graag in een van onze Surinaamse-Chinese restaurants. Gon bao kai is een goede keuze om te eten. Deze pittige maaltijd heeft een heerlijke zoetzure smaak. Onze saus smaakt perfect bij de groenten en kip in dit gerecht. We bereiden naast gon boa kai nog veel meer lekker eten. Een kleine selectie uit onze menukaart:


Dineer gezellig met vrienden in een van onze mooie restaurants

Geniet van een avondje uit en kom dineren in een van onze restaurants. Als u liever thuis eet, is ook mogelijk om Surinaams eten af te halen. Zo kunt u ook de heerlijke Gon bao kai bestellen. Dus zoekt u nog een restaurant om goede gon bao kai te eten? Kom dan langs of bel naar onze vestiging in het centrum 020-6253115 om eten te bestellen. Voor onze vestiging in Amsterdam Poort belt u naar 020-4095888.