✔ Breed assortiment aan cultureel eten

✔ Elke dag geopend

✔ Afhaalmogelijkheden

Chinese loempia eten in Amsterdam

Heb je zin om een lekkere Chinese loempia te eten in Amsterdam? Kies voor kwaliteit en kom naar Kam Yin. Wij zijn gespecialiseerd in het bereiden van heerlijke Surinaamse en Chinese gerechten op een authentieke wijze, voor de lekkere Oost-Aziatische smaak. Veel bezoekers eten graag onze Chinese loempia. Het is een van onze populairste gerechten.

Ook genieten van Chinees eten in Amsterdam?


Kom langs in ons restaurant

Voor het eten van een overheerlijk Chinese loempia moet u bij ons zijn

De loempia is niet voor niets een van de bekendste Aziatische gerechten in Nederland. U kunt de Chinese loempia eten als snack, bij- of voorgerecht. Het is een ideaal tussendoortje en een goede toevoeging bij Aziatische gerechten. Bij ons bestelt u de loempia zowel met als zonder vlees. Als Chinees-Surinaams restaurant beschikken we over breed aanbod aan heerlijke culturele gerechten, waaronder:


Kom langs en geniet van onze maaltijden

Wilt u graag een Chinese loempia eten? We beschikken over twee mooie restaurants in Amsterdam. Kom gezellig met vrienden of familie bij ons lunchen of dineren. We zijn met ons Chinese en Surinaamse eten al jaren een begrip in de stad. Het is ook mogelijk om eten af te halen. We zijn in telefonisch bereikbaar op 020-6253115 (centrum). Wilt u liever onze vestiging in Amsterdamse Poort bellen? Bel dan naar 020-4095888.