✔ Breed assortiment aan cultureel eten

✔ Elke dag geopend

✔ Afhaalmogelijkheden

Foe yong hai met kip eten in Amsterdam

Kom bij ons lekkere foe yong hai met kip eten in Amsterdam. Kam Yin is een Surinaams-Chinees restaurant dat gespecialiseerd is in het opdienen van smakelijke culturele gerechten, van moksi meti tot aan tjauw min. Veel gasten komen graag langs om onze foe yong hai met kip te eten. Ook beschikken we over een groot aanbod aan Surinaamse hapjes en belegde broodjes.

Ook genieten van Chinees eten in Amsterdam?


Kom langs in ons restaurant

Het is heerlijk om Foe yong hai met kip bij ons te eten

Foe yong hai met kip mag als gerecht niet ontbreken in een Surinaams-Chinees restaurant. Dit overheerlijke Aziatische gerecht bestaat uit een omelet, kip, groenten en natuurlijk zoetzure saus. Wij bereiden dit op een authentieke Surinaamse wijze. Dit is een van onze vele smakelijke gerechten. Bel of kom langs om onze uitgebreide menukaart te zien. Hierbij een kleine selectie uit onze menukaart:

Kam Yin chinees eten Amsterdam

Bezoek ons restaurant voor een gezellige avond

We bevinden ons in het centrum en in Amsterdamse poort. Surinaams en Chinees eten afhalen is mogelijk. We zijn elke dag geopend voor bezoekers. Op zondag zijn de openingstijden overigens aangepast. Dus heeft u zin om foe yong met hai kip te eten? Kom dan snel langs in een van onze restaurants. We zijn telefonisch bereikbaar op 020-6253115 (Kam Yin Centrum) en op 020-4095888 (Kam Yin Amsterdamse Poort).