✔ Breed assortiment aan cultureel eten

✔ Elke dag geopend

✔ Afhaalmogelijkheden

Chinees eten afhalen in Amsterdam

Wilt u graag Chinees eten bestellen en afhalen in Amsterdam? Dan zit u bij het bekende Surinaams Chinese restaurant Kam Yin helemaal goed. Het is fijn om een even niet te hoeven koken en iets nieuws te proberen. Bespaar uzelf tijd en moeite door smakelijk Chinees eten te bestellen en afhalen in ons restaurant. We hebben twee mooie vestigingen in Amsterdam. U vindt ons in het centrum en in Amsterdamse Poort.

Ook genieten van Chinees eten in Amsterdam?


Kom langs in ons restaurant

Chinees eten bij ons afhalen in Amsterdam is lekker en gemakkelijk

Bij ons Chinees-Surinaams restaurant komen veel gasten die graag Chinees eten afhalen. Ons restaurant in het centrum is bijna elke dag tot middernacht geopend. Alleen op zondag zijn wij tot 21.00 uur geopend. Onze vestiging in Amsterdamse Poort is elke dag tot 21.00 uur geopend voor het afhalen van Chinees eten. Bij ons kunt u heerlijk Chinees eten bestellen en afhalen. We bereiden heerlijke gerechten voor een scherpe prijs. Een kleine greep ons grote aanbod:


Bel gerust om bij ons eten af te halen

Naast Chinees bestellen is het ook mogelijk om Surinaams eten te komen afhalen bij ons. U bent natuurlijk ook altijd welkom om te komen eten in ons restaurant. Dus heeft u zin om lekker Chinees te eten? Bel 020-6253115 om eten af te halen in onze vestiging in het centrum. Om eten af te halen bij onze vestiging in Amsterdamse Poort belt u naar 020-4095888.