✔ Breed assortiment aan cultureel eten

✔ Elke dag geopend

✔ Afhaalmogelijkheden

Surinaams eten afhalen

Wilt u graag Surinaams eten afhalen? Breng dan zeker een bezoek aan Kam Yin in Amsterdam. Bij ons Surinaams-Chinese restaurant maken we lekkere, authentieke Surinaamse gerechten. Met ons uitgebreide aanbod aan eten van hoge kwaliteit zijn we een begrip in Amsterdam en omstreken. Dus heeft u vandaag geen zin om te koken? Bespaar uzelf tijd en moeite met het afhalen van heerlijk Surinaams eten.

Ook genieten van Chinees eten in Amsterdam?


Kom langs in ons restaurant

Kies voor kwaliteit en gemak met het afhalen van Surinaams eten

Voor het afhalen van Surinaams eten moet u bij ons Chinees-Surinaams restaurant zijn. Wij beschikken over een enthousiast team aan vakkundige koks, die u graag van lekker eten voorzien. We zijn elke dag geopend tot middernacht. Let op, ons restaurant in Amsterdamse Poort is geopende tot 21.00 uur. Gun uzelf een ontspannen avond en een lekkere smaaksensatie door bij ons eten te bestellen. We leveren heerlijk gerechten waaronder:

Kam Yin chinees eten Amsterdam

Bel voor het bestellen van cultureel eten

Daarnaast is het ook mogelijk om bij ons Chinees eten af te halen. Dus kom gerust langs. We beschikken over twee restaurants, waar u altijd welkom bent om langs te komen voor Surinaams eten. Bel naar 020-6253115 voor het afhalen van Surinaams eten bij onze vestiging in het centrum. Voor onze vestiging in Amsterdamse Poort belt u naar 020-4095888.