✔ Breed assortiment aan cultureel eten

✔ Elke dag geopend

✔ Afhaalmogelijkheden

Surinaams eten afhalen

Wilt u graag Surinaams eten bestellen en afhalen in Amsterdam? Breng dan zeker een bezoek aan Kam Yin in Amsterdam. Bij ons Surinaams-Chinese restaurant maken we lekkere, authentieke Surinaamse gerechten. Met ons uitgebreide aanbod aan eten van hoge kwaliteit zijn we een begrip in Amsterdam en omstreken. Dus heeft u vandaag geen zin om te koken maar om versbereid Surinaams eten te bestellen? Bij ons kunt u heel eenvoudig het lekkerste Surinaams eten afhalen.

Ook genieten van Chinees eten in Amsterdam?


Kom langs in ons restaurant

Kies voor kwaliteit en gemak met het afhalen van Surinaams eten

Voor het bestellen en afhalen van Surinaams eten moet u bij ons Chinees-Surinaams restaurant zijn. Wij beschikken over een enthousiast team aan vakkundige koks, die u graag van lekker eten voorzien. We zijn elke dag geopend tot middernacht. Let op, ons restaurant in Amsterdamse Poort is geopende tot 21.00 uur. Gun uzelf een ontspannen avond en een lekkere smaaksensatie door bij ons eten te bestellen. Naast Surinaams eten, kunt u ook andere gerechten bij ons bestellen, namelijk:

Kam Yin chinees eten Amsterdam

Bel voor het bestellen van cultureel eten

Bij ons kunt u heerlijk Surinaams eten bestellen en afhalen, maar wij bieden ook gerechten uit andere culturen. Zo is het mogelijk om bij ons Chinees eten af te halen. We beschikken over twee restaurants, waar u altijd welkom bent om langs te komen voor Surinaams eten. Bel naar 020-6253115 voor het afhalen van Surinaams eten bij onze vestiging in het centrum. Voor onze vestiging in Amsterdamse Poort belt u naar 020-4095888.