✔ Breed assortiment aan cultureel eten

✔ Elke dag geopend

✔ Afhaalmogelijkheden

Chinees eten in Amsterdam

Heeft u zin om lekker Chinees te eten in het centrum van Amsterdam? Kom dan eens langs bij Kam Yin, dé specialist in Surinaams en Chinees eten. We hebben twee mooie vestigingen in Amsterdam. Eén in het centrum en één in Amsterdamse Poort. Bent u een dagje uit in Amsterdam? Dan is het na een dag door de stad slenteren heerlijk om even te ontspannen en lekker te eten in ons restaurant.

Ook genieten van Chinees eten in Amsterdam?


Kom langs in ons restaurant

Ons restaurant serveert heerlijk Chinees eten

Als Chinees-Surinaams restaurant zijn we gepassioneerd in cultureel eten bereiden en serveren. Een kleine greep uit ons ruime assortiment aan Chinees eten:

We willen onze bezoekers verrassen met de heerlijke smaken die de Chinese keuken kenmerken. Zoet, zuur, zout en pittig zijn de smaken die centraal staan. Onze keuken bestaat uit een team aan vakkundige koks, die uw eten met liefde bereiden.

Kam Yin chinees eten Amsterdam

Kom gezellig eten in een van onze restaurants

We bieden nog veel meer lekkere gerechten in onze restaurants. Naast Chinees eten serveren we ook Surinaams eten. Heeft u geen zin of tijd om uiteten te gaan? Bij ons is het ook mogelijk om Chinees eten af te halen. Telefoneer ons gerust voor het reserveren van Chinees eten naar een van onze vestigingen. Bel 020-6253115 voor onze vestiging in het centrum of bel naar 020-4095888 voor onze vestiging in Amsterdamse Poort.