✔ Breed assortiment aan cultureel eten

✔ Elke dag geopend

✔ Afhaalmogelijkheden

Tjap tjoy eten in Amsterdam

Bent u op zoek naar een goed restaurant waar u tjap tjoy kunt eten in Amsterdam? Proef dan eens de gerechten uit de keuken van Kam Yin. Wij zijn een Chinees-Surinaams restaurant, dat authentieke gerechten serveert uit de Chinese en Surinaamse cultuur. Wij hebben ook afhaalmogelijkheden. = Kom dus gerust langs om onze heerlijke tjap tjoy te eten.

Ook genieten van Chinees eten in Amsterdam?


Kom langs in ons restaurant

Het eten van tjap tjoy is lekker en gezond

In ons Chinees-Surinaamse restaurant is tjap tjoy een geliefd gerecht. Veel vegetariërs vinden het heerlijk om tjap tjoy te eten, omdat dit gerecht bestaat uit een smakelijke groenten combinatie. Meestal wordt tjap tjoy gemaakt met komkommer, wortel, paprika, champignons en taugé. Deze groenten worden gebakken in een zoutige, milde saus. Voor vleesliefhebber worden hieraan ook stukjes kip of varkens- of rundvlees toegevoegd. Naast tjap tjoy hebben we nog veel meer lekker maaltijden, zoals:

Kam Yin chinees eten Amsterdam

Breng een bezoek aan ons restaurant

Heeft u zin om te eten en wilt u onze overheerlijke tjap tjoy een proberen? Kom dan langs in een van onze restaurants of bel ons om Surinaams en Chinees eten af te halen. We zijn elke dag geopend. Ons restaurant het in het centrum is bereikbaar op 020-6253115. Bel naar 020-4095888 voor ons restaurant in Amsterdam Poort.