✔ Breed assortiment aan cultureel eten

✔ Elke dag geopend

✔ Afhaalmogelijkheden

Rijst met kip kerrie eten in Amsterdam

Heeft u zin om rijst met kip kerrie te eten, ergens in Amsterdam? Kam Yin is een restaurant met een goede Chinees-Surinaamse keuken. Wij maken alles gepassioneerd en op authentieke wijze klaar. Verwen uzelf met de lekkere smaaksensaties die de Chinees-Surinaamse keuken biedt. Kom gezellig bij ons eten voor goed bereide rijst met kip kerrie. Afhalen is bij ons ook mogelijk.

Ook genieten van Chinees eten in Amsterdam?


Kom langs in ons restaurant

Kies voor kwaliteit en kom bij ons rijst met kip kerrie eten

Om goede rijst met kip kerrie te eten, is het zeer aan te raden om naar ons Surinaams Chinees restaurant te gaan. Wij preparen onze kip kerrie-saus op een ambachtelijke wijze. Dit zorgt voor een heerlijke smaak. Hierbij een kleine greep uit ons grote aanbod aan culturele maaltijden:

Proef onze gerechten in een van onze twee restaurants. We zijn elke dag geopend en zitten in het centrum en in Amsterdamse Poort.


Kom langs om onze heerlijke maaltijden te proeven

Wilt u graag rijst met kip kerrie eten? Verwen uzelf en kom gezellig bij ons eten met vrienden of familie. Komt er visite of eet u liever thuis? Het is ook mogelijk om onze rijst met kip kerrie te bestellen. Kom dan langs om Surinaams en Chinees eten af te halen. Ons restaurant in de Warmoesstraat is bereikbaar op 020-6253115 en onze vestiging in Amsterdamse Poort is bereikbaar op 020-4095888.