✔ Breed assortiment aan cultureel eten

✔ Elke dag geopend

✔ Afhaalmogelijkheden

Rijst kip kerrie bestellen Amsterdam

Als u heerlijke rijst met kip kerrie wilt bestellen, zit u goed bij Kam Yin in Amsterdam. Wij bereiden dit gerecht volgens traditioneel recept en enkel met verse ingrediënten. Zo behouden we de authentieke smaak van dit geliefde gerecht. Bent u benieuwd naar de smaak? Bij ons kunt u eenvoudig online bestellen.

Ook genieten van Chinees eten in Amsterdam?


Kom langs in ons restaurant

Kies voor gemak door onze rijst met kip kerrie te bestellen

Bij het denken aan rijst met kip kerrie, komt de geur van vers bereide kip in een rijke kerriesaus met een vleugje kokosmelk en een mix van specerijen al snel naar boven. De kip, langzaam gekookt tot het perfect gaar is, versmelt met de saus en creëert een smaak die zowel krachtig als verfijnd is. Gecombineerd met perfect gekookte rijst die elke druppel van de saus opneemt, is het een gerecht dat zowel troostend als verkwikkend is. Bij Kam Yin wordt dit geliefde gerecht bereid met een unieke touch, dankzij de invloed van zowel Chinese als Surinaamse keukens, waardoor het zich onderscheidt van alle andere varianten die u elders zou kunnen vinden.

Rijst kip kerrie bestellen Amsterdam

Ontdek onze versbereide gerechten

Wilt u heerlijk Chinees eten, maar heeft u het te druk om zelf te koken en wilt u rijst met kip kerrie bestellen? Daar zijn wij voor! Of u nu zin heeft om uit eten te gaan in een gezellige ambiance of het gemak wilt van een afhaalmaaltijd, de perfecte rijst met kip kerrie is slechts een telefoontje of bezoekje verwijderd. U hoeft niet te wachten op een speciale gelegenheid om uzelf te trakteren. Kom langs of bestel en haal af, en geniet van een maaltijd die met liefde en vakmanschap is bereid. U verdient het!