✔ Breed assortiment aan cultureel eten

✔ Elke dag geopend

✔ Afhaalmogelijkheden

Surinaamse nasi eten in Amsterdam

Wilt u lekkere Surinaamse nasi eten in Amsterdam? Kom dan langs te gaan bij Kam Yin. Wij zijn gepassioneerd in het maken van heerlijke Chinees-Surinaamse maaltijden. Om onze bezoekers een heerlijke smaaksensatie te bieden, hebben we een ruim aanbod aan verschillende gerechten. Dus voor het eten van de lekkerste Surinaamse nasi, komt u naar ons!

Ook genieten van Chinees eten in Amsterdam?


Kom langs in ons restaurant

Surinaamse nasi met of zonder vlees eten

Bij ons Surinaams-Chinees restaurant maken we eten zoals nasi klaar op de authentieke Surinaamse manier. Surinaamse Nasi wordt geroerbakt en geserveerd met groenten en vlees, net als onze bami goreng. Bent u vegetarisch? Dat is geen probleem, want wij serveren ook vegetarische bami en nasi. Met ons uitgebreide assortiment aan cultureel eten, is er genoeg keuze voor iedereen. Ideaal dus, wanneer u met een groot gezelschap gaat eten!


Bezoek ons restaurant en proef onze lekkere maaltijden

Onze menukaart bestaat, naast Surinaamse maaltijden, uit smakelijk Chinees eten. Ze noemen ons daarom ook vaak een “Surinees restaurant”. Heeft u zin om Surinaamse nasi te eten? Kom dan langs in een van onze restaurants. Bel naar 020-6253115 voor ons restaurant in het centrum en bel naar 020-4095888 voor onze vestiging in Amsterdamse Poort.