✔ Breed assortiment aan cultureel eten

✔ Elke dag geopend

✔ Afhaalmogelijkheden

Cultureel eten in Amsterdam

Kom voor smakelijk cultureel eten naar Kam Yin in Amsterdam. Wij zijn een Surinaams-Chinees restaurant met uitgebreid assortiment aan heerlijke gerechten uit de Surinaams-Chinese cultuur. Met onze passie voor cultureel eten, verrassen we uw smaakpupillen graag met onze authentieke maaltijden. Dus kom gerust langs in een van onze twee restaurants

Ook genieten van Chinees eten in Amsterdam?


Kom langs in ons restaurant

We beschikken over een ruim assortiment aan lekker cultureel eten

Bij ons Chinees-Surinaams restaurant zijn we gespecialiseerd in het bereiden en serveren van cultureel eten. Het altijd leuk om nieuwe gerechten te proeven uit andere culturen. In de gevarieerde Surinaamse keuken staan de smaken zout, zuur, zout en pittig centraal. Een breed pallet aan smaken dus. Daarom beschikken we over een uitgebreid aanbod aan diverse maaltijden. Hier een kleine selectie.

Kam Yin chinees eten Amsterdam

Reserveer telefonisch of kom direct langs

We beschikken over twee mooie restaurants in Amsterdam. Een in het centrum (telefonisch bereikbaar op 020-6253115) en een in Amsterdams Poort (telefonisch bereikbaar op 020-4095888). Het is bij ons ook mogelijk om Chinees en Surinaams eten af te halen. Wilt u graag cultureel eten? Kom dan langs om te dineren of om eten af te halen. Wij maken graag een lekkere maaltijd voor u klaar!