✔ Breed assortiment aan cultureel eten

✔ Elke dag geopend

✔ Afhaalmogelijkheden

Bami goreng eten nabij Amsterdam

Heeft u zin om bami goreng te eten in de omgeving van Amsterdam? Bezoek dan een van de twee restaurants van Kam Yin. Dit Chinees-Surinaamse restaurant is gespecialiseerd in het maken van overheerlijke gerechten uit de Surinaamse cultuur. Proef een heerlijk smaaksensatie en kom langs om bij ons gerechten als bami goreng te eten.

Ook genieten van Chinees eten in Amsterdam?


Kom langs in ons restaurant

Voor lekkere bami goreng komt u bij ons eten

Bami goreng is een oorspronkelijk Chinees gerecht, meestal bestaand uit bami, groenten, ei en vlees of garnalen. We serveren ook vegetarische bami. In Suriname eten ze bami goreng met Surinaamse kruiden en specerijen, wat zorgt voor een authentieke smaak. Bij ons Surinaams-Chinees restaurant hebben we allerlei heerlijke maaltijden uit de Surinaamse cultuur. Denk bijvoorbeeld aan Surinaamse nasi, noedels, bami of rijst. Daarnaast maken we ook Surinaamse broodjes voor de lunch.


Proef onze overheerlijke gerechte en kom langs

We hebben naast Bami Goreng nog veel meer lekker eten. In ons restaurant serveren we ook Chinees eten. Kom langs of bel een van onze vestigingen om onze uitgebreide menukaar te zien. Voor een gezellige avond cultureel eten met vrienden, moet u bij ons zijn. Ons restaurant in het centrum is bereikbaar op 020-6253115 en ons restaurant in Amsterdamse Poort is bereikbaar op 020-4095888.